Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 april, 2018

Hemma igen & tar nya tag

Borta bra men hemma bäst. Efter nästan en vecka i Skåne är vi nu hemma igen. Hackkampanjen är nu avslutad för min del och den där äggkartongen med allt påskpyssel är stängd så nu är det verkligen nya tag.

Har roliga uppdrag på gång men så är det även deklartionstider så jag har en hel del administration att göra. Pust och stön om jag ska vara ärlig. Förstår verkligen inte – samma sak varje år. Lovar alltid mig själv att vara ute i god tid, ha koll och vara organiserad. Tyvärr är jag ju kreatör så det är ett så kallat kreativt kaos i den änden av skrivbordet…

Men först tar jag tag i de roliga uppdragen för att ge energi. Och ett nytt plagg har jag gett mig själv att kliva in i våren i.

SparaSpara

SparaSpara

Comments (3)

 • Hej Helena!
  Jag älskar verkligen ert badrum och har det som inspiration nu när jag och maken ska renovera våra badrum i vårt hus från 1949. Jag gissar att du fått ca en miljard frågor om badrummet och har försökt leta i bloggen utan att hitta vad toaletten ni valde heter? Jag tycker det är jättesvårt att hitta någon som inte ser för modern ut men er var verkligen fin! Tack för en härlig och inspirerande blogg och Instagram-konto!

  • Hej Lovisa! Tack söta snälla för din härliga kommentar! Så kul att kunna inspirera 🙂
   Ledsen att göra dig besviken då toaletten är den som var där innan renoveringen så den har inte vi köpt nyligen. Den kom med huset så att säga. Det står Ifö på den så jag få hänvisa dig dit.

   Lycka till med renoveringen.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.