Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 maj, 2018

Sommarens accessoar: Stråväska!

Inlägget innehåller adlinks

Helgen bjöd på lite sommar och det fick i alla fall mig att längta efter lediga sommardagar och semester.

Något jag sett på många ställen och suktat efter är en stråväska. Måste vara den somrigaste väskan av dem alla. En liten som handväska, en stor till strandväska. Här är några jag spanat på. De runda är ju riktiga godbitar.

1. Väska med fransar och axelrem från & other stories, 2. Rund stråväska från Lindex, 3. Väska med blå pompoms från Kayu,  4. Vid väska från Ellos, 5. Väska med rosa bollar från & other stories, 6 Liten rund väska från Loeffler Randall, 7 Bambuväska av Cult Gaia.

När vi hyrde hus i Bretagne för några år sedan så lärde jag mig att den stora stråväskan (som nr 5) är standard i alla hem. Den tar man med sig till torget, marknaden och affären för att bära hem sina varor i. Inga plastpåsar eller tråkiga reklamkassar. Var på vippen att köpa en där och då men avstod. Något jag ångrat i alla år. Nu får jag slå till!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.