Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 augusti, 2018

Häng med på Formex & designveckan. Nu är det igång!

Nu är verkligen terminen i gång. Denna vecka är det pressvisningar, lanseringar och events på stan och ute på Älvsjömässan drar Formex igång. Företagsmässan för företag i heminredning som visar upp sina produkter till butiksinköpare. Här görs alla beställningar för inredningasshopparna och för dig att senare då hitta i butikshyllorna. Och så då för oss som rapporterar om nyheter och trender. Vad är på gång för höst och vinter 2018 är alltså det som nu ska redas ut.

Jag kommer ha mobilen redo och lägga upp allt som jag möter och inspireras av på Instagram, mest då i Insta Stories så häng på vet ja’ på @helenalyth.se

Och som du vet är jag ju helt galen i allt vad julen heter så jag kommer ju ha ett litet öga på allt vad jultrender heter, ha ha!

De tre trender som har presenterats redan är Botanical Baroque, Crafts & Makers samt Tinted Love. De ska bli väldigt roliga att få kolla närmare på. Speciellt Crafts & Makers som känns lite för mig, eller hur…?

Jag vet inte vad det är men jag är väldigt pepp på att få se något riktigt nytt. Hösten är ju väldigt mycket som en nystart med ny termin med nya skolböcker mm. Och kan ha att göra med att sommaren varit lång att jag vill kliva snabbt in i nästa hållplats så att säga. Vill se något annat och tillåta mig att tänka på höst och vinter.

 

Hoppas du vill haka med mig, ses på Instagram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.