Följ mig:
Hemma hos mig Kök

Jag hamnade på färg-fasta i köket

18 september, 2018

Kanske att jag har omgivit mig med så mycket färg de senaste månaderna som gör att jag sugs åt den gråa färgskalan? Sommaren med alla friska färger, färgglada jobb med riktiga explosioner av hela regnbågen och sedan ett längt av lite lugnare tempo kanske gör det naturligt att vilja färgpausa. Att fasta.

Plockade fram de svala metallerna, fastar på mässing idag.

Det är lite som när det varit sol i två veckor känns det skönt med en molnig dag.

Mitt arbetssällskap idag matchar min känsla.

Tur maten är färgglad i alla fall.

Och apropå det: Stekt ägg!!! Världens bästa fast food. Tar sekunder att laga och mättar gott.

Idag är det hemmajobb i arbetsrummet. Många mejl att svara på, artiklar att skriva och en massa rekvisitalådor att städa ur. Källaren fylld av lådor med; jul och nyår har fotograferats och tänker tanken att kanske inte packa tillbaka adventsljusstaken då den ändå snart ska fram, ha ha!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close