Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 oktober, 2018

Blomsterester från ett “hemma hos” hos mig

Det är ju inte varje dag det ser ut så här i mitt kök! Wow, vilka blommor!!!

Detta är rester från en fotografering som gick av stapeln här i funkishuset. Ett tvättäkta “hemma hos” är nu fotograferat och kommer i tidning om ett tag. Ska bli så kul att se, och kanske lite läskigt. Eller inte läskigt, det är fel ord – snarare spännande.

Ni vet hur det är när man ska bli fotograferad. Man själv vet på ett ungefär hur man ser ut och vilken vinkel man gillar bäst och sedan får man se en bild av sig själv och man blir så förvånad. “Va, men så där ser jag väl inte ut?” Kanske det blir samma sak med detta, när någon annan fotograferar och ser ens hem för första gången.

Hemmet gjorde i alla fall bra ifrån sig och var duktig, tålmodig modell. Så spänd på resultatet, hojtar när det finns i tidningshyllan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.