Följ mig:
Förvaring Hemma hos mig Kök

En närbild på min kökshylla med dubbla funktioner

26 oktober, 2018

Det sägs ju att det är de små detaljerna här i livet som är sätter krydda på vardagen. Kan man då bli lycklig av en kökshylla? Kanske låter banalt men varje morgon blir jag faktiskt glad av denna lilla hörna i köket där vi satt upp så enkelt som en ekskiva på två konsoller vilket då blev vår kaffe- och tehylla.

För att göra det hela lite mer levande och ha fler funktioner, då jag ändå är funktionellt lagd i mitt funkishus, la jag ett tunt mässingsrör mellan konsolerna så fick jag vips en list att ha hängkrokar på.

Ser det stökigt ut? Jag tror att jag gärna har det lite levande och inte helt rätt och korrekt. Ser att jag tex har tre olika S-krokar! En jättestor svart smideskrok, två små i mässing och sedan en galet lång i krom. Den tror jag tidigare hängde vid matsalslampan. Mix ‘n’ match!

Att hänga lite allt möjligt på som både är vackert men så klart även sådant som ska användas.

En bukett från några fredagar sedan vissnade ner men brudslöjan var ju fin ändå. Gjorde mig då en liten bunden bukett att hänga upp och ner för ett fortsatt vackert liv där i hörnan.

Förra året fick en liten gran stå däruppe i ett gammal höganäskrus. Den kommer nog tillbaka men något mer får det nog bli.

Ja, du hör ju – jag är i julplaneringen redan!!!! Whiiiie!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Katarina Lindberg 26 oktober, 2018 at 08:49

  Underbar hylla. Det är härligt när man ser att det verkligen bor någon och lever i ett kök, istället för alla de utställningshem man ser nu för tiden. Din hylla är ett levande stilleben med bruksföremål. Jag har en takhäng med liknande funktion. 🙂

  • Svara Helena Lyth 28 oktober, 2018 at 08:07

   Tack söta snälla. Vilken superfin kommentar.

   Så smidigt att kunna hänga saker i ett kök. Lätt att komma åt!

   Kram!

  Lämna en kommentar

  Close