Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 november, 2018

Tack vare dig är jag i final! Men vem vinner???

Kan nog inte med ord tacka för den fina gåvan du gett mig! Din nomineringsröst på mig i Elle Decorations tävling “årets inredningsinfluencer” tog mig till final. Helt fantastisk!!! Jag är en av de tio som nu har chans att bli årets vinnare.

Nu är det DU som har hela makten att avgöra vem det är som vinner då det är en röstningstävling. Har du blivit inspirerad av mig? Kan jag få din röst? Du lägger din röst HÄR.

Foto: Sofi Sykfont för reportaget i Plaza interiör

Ja, det är lite röstfiske här för i ärlighetens namn är det lite uppförsbacke då mina medtävlare är både så duktiga men också större om man ser till följare. Men skam den som ger sig och jag blir så klart överlycklig för varje röst jag kan få för det betyder så mycket att veta att min lilla hörna av stora cyberspace och mitt jobb uppskattas.

Är detta jag? Så här lyder tävlingsmotiveringen:

Årets influencer inom inredning är en person som inspirerar andra till inredningsglädje i en blogg och/eller i sociala medier, så som Instagram, Pinterest och Facebook.

Nyckelordet är inredningsinspiration och det kan innebära allt från handfasta gör det själv-tips till utvalda bilder från inspirerande miljöer. Vi söker alltså efter Sveriges främsta influencer inom inredning.

Och kanske vi ses på galan? Av de som röstar delas det ut biljetter till galan på Operaterassen. Så bara en sådan sak – rösta och gå på glittrig gala!

 

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.