Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 november, 2018

Nu är bloggen juluppdaterad. Välkommen att inspireras

Blir lite meta här när jag pratar om bloggen när du redan är här på bloggen och läser, ha ha.

Jo, de flesta läser min blogg via sin mobil och inte alltid då du ser de gamla inlägg jag highlightar, de som finns i arkivet men passar för säsongen. De ligger nämligen sist när du läser i mobilen medan på laptop/dator så ligger de som en egen spalt till höger.

Där brukar jag lägga de inlägg som är viktiga, aktuella eller passar för säsong. Kanske du har märkt dem?

Jag började ju min bloggbana som julbloggare så just tips och inlägg på temat jul finns det gott om här i arkivet. Jag vet hur det är, man har inte tid eller ork att söka sig genom en massa gamla inlägg så jag har då plockat ut de russin jag gillar bäst i min julkaka så att säga.

Några favoriter kan få redan här:
Ladda ner etiketter att skriva ut
Världens godaste julkola
Snyggaste, snabbaste pepparkakorna
8 fina julklappar att göra själv

Jag har myst hemma idag lite extra för jag är så förkyld så jag kan inte vistas bland folk. Så otroligt tråkigt för jag har fått boka av en massa möten. Tror ingen vill sitta bredvid någon som snyter ut marsansås ur näsan hela tiden… Ursäkta den rätt brutala beskrivningen men är så trött på att aldrig bli frisk.

Äh, hur som helst – tänder brasa i min arbetshörna, lyssnar på julmusik, tänder doftljus (som jag inte känner doften av pga täppt näsa), dricker julte och nyper mig i armen att jag är i final i “årets inredningsinfluencer”. Det borde väl göra susen???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.