Följ mig:
Hemma hos mig Jul

Min typ av julpynt här hemma i år

10 december, 2018

Om du följt mig så vet du att jag gillar julen (älskar, är ju julgalen kanske?) och att pynta mitt hem för att komma i stämning för julen. ”Det är väl pyntat ända till taknocken hos dig redan nu va?” fick jag höra här om dagen. Helt klart en befogad fråga men det blev nog ett förvånat mottagande av svaret när jag sa att jag inte fixat så mycket, inte köpt gran eller knappt laddat alls ännu.

Men samtidigt så tycker jag ju att det är julfint här hemma nu för jag har min typ av pynt så att säga; massa ljusstakar med levande ljus, julväxter och grenar i vaser lite här och var är mina favoriter när det kommer till julpynt. Och sedan de där sakerna du inte kan pynta med som ger den ultimata julstämningen: julmusik dygnet runt och kvällsmys med glögg och pepparkakor. Där har du mitt julpynt!

På bänken vid matbordet har jag ställt denna lilla grupp. Är den julig? Ja, kanske att just gruppen gör det till julipynt men var för sig så är det inte direkt ett julpynt, eller hur?!

Sedan känns julen i år som den bästa tanken man kan ha nu är att satsa på den hållbara julen. Det och att jag nu helt klart är i den fasen att jag inte vill ha in så mycket mer i mitt hem. Har egentligen det julpynt jag behöver samt att det är i granen det mesta hamnar. Den hoppas jag få upp i helgen.

Känner du igen dig i mina tankar? Eller vill du addera till nytt varje år och skapa unika jular för varje år?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close