Följ mig:
Jul

Önskar dig en glad & fin andra advent

9 december, 2018

En fin och glad andra advent önskar jag dig!

Julpeppen är nu absolut på topp! Hoppas du också börjar närma dig den där härliga julstämningen.

Bilden här nedan må visa lugn men hå hå ja ja vad det kaosas så här närmare jul. Det är ju ett himlens sjå!!! Uppvisningar på barnens aktiviter, fix med 3 olika luciafiranden för kidsen, kompisträffar, kollegeträffar och släktträffar, hemliga paketinköp och julaftonsplanering för 18 pers… Känner du igen dig?

Men shit vad jag älskar detta! Sonen sa att vi är som familjen Storm i årets julkalender och jag är nog beredd att hålla med. Lite (eller mycket) kaosigt men med mycket värme – så är det nog här. Vill inte ha det på något annat sätt.

Adventsljusstake denna gång får bli min tolvhålakaka. Minns du när jag bakade den? Recept och beskrivning på flätningen fins HÄR.

Ha nu en fin söndag så hörs vi snart igen <3

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close