Följ mig:
Hemma hos mig

Sista julsmulan i köket med ljusslinga & amaryllis

10 januari, 2019

Granen står stolt kvar men batterierna i den sladdlösa julgransbelysningen är döda på när två stycken som tappert lyser på. Jag hade nog tänkt tacka granen för gott samarbete redan efter trettonhelgen men maken har svårt att skiljas från den. Han är alltså mer traditionstrogen än jag och det blir alltså en klassisk julgransplundring Tjugondagknut!

Något jag däremot har svårt att skilja mig från är min grangirlang med ljusslinga i köket som löper över fönstren. Den är mig så kär och ger så underbar stämning till köket. Den har skymtats lite då och då i Insta Stories och får då frågor var den är köpt. Det är inte en granslinga med inbyggt ljus utan en girlang med konstgjord granliknande grenar och under den ligger en ljusslinga med transparenta sladdar så de gömmer sig fint där.

Tror nog att slingan får sitt lite till.

Amaryllisen frodas och får stå tills den inte har några blommor kvar. Då den är vit så är den ju inte så där superjulig heller.

Något helt annat: En gammal servetthållare har nu fått jobbet som kaffefilterhållare istället. Sånt piggar upp.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close