Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 januari, 2019

Fast hemma idag men njuter av solen på väggarna

Hej hallå! Idag är jag fast här hemma. Ni har säkert varit med om samma sak: hantverkare som ska dyka upp men det verkar slira lite på tiderna så att lämna hemmet är inte ett alternativ. Då jag vill vara tidseffektivt har jag bokat in hela 3 stycken på samma dag så jag slipper hålla tider andra dagar. 1 besök av klarat, 1 rörmokare verkar inte dyka upp (?) och 1 som ska hyra huset för filminspelning väntas in snart. Då vattnet ska stängas av i hela huset vid besök 2 vill jag gärna passa på med tvätt innan. Fastnat i halkan?

Ja ja, bladder, bladder – inga direkta problem egentligen men en konstig känsla av att vara låst på något sätt och detta trots att jag ha hemmakontor.

Hur som helst, jag slås av ljuset som drar in i huset nu på morgonen. Det liksom går upp en sol här hemma och allt vaknar till liv. Jag får släcka lamporna för de gör ingen som helst nytta i detta äkta solljus. Det är en skön känsla.

Älskar att se solgatan växa i hemmet. Hur allt kommer till liv.

Men jag är inte ensam. Har en lite solkatt med mig. Ser du honom här nedan?

Japp, på bästa plats ligger Bernhard och myser.

Ha en fortsatt fin fredag. Jag hoppas mina besökare nu håller tiden så att jag också kan komma igång med dagen. Vi får väl se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.