Följ mig:
Kök

Grönt är skönt & naturtroget även i ditt kök

22 januari, 2019

Detta inlägg innehåller adlinks.

Jag kommer njuta av vintern men så klart är det härligt att drömma om den grönskande våren och visst kan man få börja hemma i köket? Tipsar här om lite härligheter jag sett i webbutikerna. Länkar under bilden.

Och trenden är tydlig – det ska vara naturtrogna former i porslin – kronärtskockor, kålblad, groda… De vackra kålfaten är våren 2019 hetaste produkt helt klart. Fina att servera ur eller bara ha framme. Och att äta mer grönt är bra får både kropp och miljön. Ja grönt är verkligen skönt denna vår.

Kålblad – stort fat, Kålblad – mindre skål, Kanna – grönt glas, Grön fisk – glasfat,  Små kronärtskockor – salt och peppar, Kronärtskocka – burk, 2 st kökshanddukar med tryck, Groda – magnet, 2-pack disktrasa,  Kokbok – frukost, Kokbok – vegetarisk,  2-pack kaffekopp,  Förvaringsburk – glas, Kronärtskocka – skål.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close