Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 januari, 2019

Grönt är skönt & naturtroget även i ditt kök

Detta inlägg innehåller adlinks.

Jag kommer njuta av vintern men så klart är det härligt att drömma om den grönskande våren och visst kan man få börja hemma i köket? Tipsar här om lite härligheter jag sett i webbutikerna. Länkar under bilden.

Och trenden är tydlig – det ska vara naturtrogna former i porslin – kronärtskockor, kålblad, groda… De vackra kålfaten är våren 2019 hetaste produkt helt klart. Fina att servera ur eller bara ha framme. Och att äta mer grönt är bra får både kropp och miljön. Ja grönt är verkligen skönt denna vår.

Kålblad – stort fat, Kålblad – mindre skål, Kanna – grönt glas, Grön fisk – glasfat,  Små kronärtskockor – salt och peppar, Kronärtskocka – burk, 2 st kökshanddukar med tryck, Groda – magnet, 2-pack disktrasa,  Kokbok – frukost, Kokbok – vegetarisk,  2-pack kaffekopp,  Förvaringsburk – glas, Kronärtskocka – skål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.