Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 februari, 2019

Jag & vardagsrummet är månadens moodboard!

Jag det är inte varje dag man agerar moodboard men plötsligt händer det! Vårt vardagsrum i funkiskåken har fått stå modell för en dag.

Det är senaste numret av Hus & Hem ett uppslag med vårt ganska nyfixade rum fått vara med. Uppslaget är skrivet av Maria Soxbo/Husligheter och det är så roligt att se hur hon tittat på min bild, tagen här från bloggen och hittat saker och möbler som finns i butiken nu för att återskapa rummet om man gillar stilen. Eller som det också står “Sno stilen av Instagramprofilen Helena Lyth”. Det känns lite mäktigt ändå – om jag kan inspirera på något sätt. och HÄR hittar du mig på Instagram förresten.

Bilden är från inlägget där jag stolt visade upp vår nya älskade soffa. Vill du se mer finns det HÄR.

Detta är ett återkommande uppslag i Hus & Hem vilket jag alltid gillat skarpt. Man ser en bild från ett inspirerande hem och tänker att så där kan jag ju aldrig få till det men här ger man läsaren en hjälp på vägen.

Idag är det söndag och jag sitter här hemma, inte i vardagsrummet dock, och skriver. Familjen sover och köket är ett stort kaos efter en trevlig middag i går. Ska nu försöka ta tag i dagen. Verkar bli sol så kanske en promenad med storbarnen då lillkillen ska iväg på galej och maken ha konsert.

Hoppas de får en finfin söndag du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.