Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 mars, 2019

Fredagsblommor på gravens kant

Så här års är tulpaner som absolut vackrast men de är väl som mest fantastiska precis innan de blommat över?! När de står på gravens kant.

Denna färgglada bukett fick jag av vänner som vi hade på härlig våffelfika för ett tag sedan. Älskar blandade färger just på tulpaner vilket ger en sådan fantastisk energi. Stort tack E & P för fånget av tulpaner.

Älskar tulpaner! Här mot den kala kalla kakelväggen är en färgglad tulpanbukett som gjord för. Men – jag vill inte hålla i dem för mycket för jag har så svårt för det där gnisslande ljudet mellan stjälkarna. Det skär i mig då. Ja, vi har alla våra knasigheter.

Franska tulpaner är en favorit för de är så häftiga när de böjer och sträcker sig. Men “vanliga” tulpaner funkar ju hur bra som helst när några just växer sig långa och gängliga för att böja sig över kanten.

Tulpanen har på något sätt flera liv – vecka som krispiga knoppar på väga att slå ut. Som vackra blommande blommor men sedan på väg utför  – då är de som vackrast.

Lyser upp vilken plats som helst. Hoppas helgen kan fortsätta så här färgglad och lysande även om den är lite falnande. Alla kan inte vara perfekta jämt!

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.