Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 april, 2019

Färgterapi med torkade blommor & färgade ljus

Nu du, är du beredd på en färgexplosion??! Jag är i alla fall så sugen på färg och något riktigt energigivande. Till ett jobb jag ska göra behövde jag rekvisita och det härliga i att få välja själv är så lyxigt.

I fredags kom jag hem med ett enormt fång av torkade blommor i de mest fantastiska färger. Jag har en fotografering och ett samarbete på gång och till det ville jag ha massa färg. Verkligen mycket färg i flera färger. Så häftiga långa färgglada ljus från Vio ljusfabrik.

Eterneller eller evighetsblommor, oavsett namnet man väljer så är de så vansinnigt vackra. Och för mig som ska använda blommor i en fotografering är det så bra med buketter som håller. Köpa blommor på en fredag och ha fotografering på måndag är annars omöjligt. Det hade ju varit helt vissna om det vill sig illa.

Spröda, fragila, väldigt döda men ack så vansinnigt vackra.

I små, smala och höga glasvaser gör jag mindre buketter. Önskar ha riktigt höga buketter för att det ska verkligen ge energi och vara lekfullt.

Byggde upp buketten med den lila blomman som bas, la sedan till de gröna stråna lite högre och några nedanför. Sedan de rosa i olika nivåer för att avsluta med den torkade mimosan.

Till detta har jag höga färgade ljus i loppisfyndade höga glasljusstakar. Så galet förtjust i att jobba i olika nivåer. Det ger så mycket härlig energi.

Och nu ser jag så fram emot att få jobba med dessa färg-godisar och sedan få visa upp här. Hoppas (och tror) att ni kommer gilla det. Stay tuned

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.