Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 april, 2019

Uppe med tuppen & magiskt morgonljus

Må vara att det är påsktider men någon tupp har vi inte. Vad vi har är fantastiskt morgonljus. Man kan ju inte bli annat än pigg och glad av detta magiska morgonljus.

Skarpt ljus rätt från sidan är rätt burdust faktiskt men som sätt att väcka tre slumriga barn och två yra föräldrar är det perfekt!

Var ju bara tvungen att ta fram kameran när dels ljuset strömmade in i köket men också för att den fantastiska bukett vi fick förra helgen av våra vänner som kom på middag är nu helt i sin främsta prakt. Jag bara tolkälskar ranunkel. Med sina, nästan, tusen lager är det som om jag vill ta ett bett och smaka på dem.

Detta var väl en bra start på fredagen. Lite i all hast så där…

Ska strax ta mig i kragen och åka in till Snickeriet och slutföra ett nytt youtubeavsnitt av Larsson och Lyth. Jag är inte helt haj på det där med att redigera film så jag ska be Anna María slänga ett öga på det hela. Vi delar upp det så vi klipper varannan gång så att säga men hon är ju så jäklans begåvad den kvinnan så jag har den bästa läraren. Allt är klippt men nu ska text och musik in. Där är jag lite skraj. Tänk om allt liksom bara raderas… Nä rå, men nästan.

Om allt går som det ska har du ett nytt härligt, pyssligt och påskjut avsnitt att kolla på på tisdag. Håll tummarna! Och se till att prenumerera så missar du inga nya avsnitt!

Hur som helst: ha en finfin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.