Följ mig:
Blommor & Växter Shopping i Stockholm

Något nytt, något nött & något fått

21 april, 2019

För ett tag sedan hade jag en liten lunchtripp på Söder när jag satt på kontoret Snickeriet. Det visade sig vara en trevlig tripps för jag fick med mig lite godsaker så att säga.

Något nytt, något nött och något fått kan man kanske säga. Hos Emmaus vid Slussen fann jag en väldigt fin dokumentsamlare som blir perfekt för köket här hemma och barnens alla teckningar. Och även ett stålfat. Ja, för lite av varje tror jag. Är inne på kalla metaller nu.

Och ja, som du ser – en italiensk glasscoupe från HAY dök också upp på min promenad. I butiken Tambur närmare bestämt.

Och när jag kom till Snickeriet hade min kära kollega Maria/Husligheter den fina egenskapen att ha med sig ett fång sticklingar från hennes palettblad.

Nu kommer min mamma gå i taket för jag har ju gett bort mina krukväxter med palettblad till henne då jag inte kunde ta hand om dem tyckte jag. Men jag behövde en ny kände jag. Där se hur det går med det.

Älskar denna bruna färg. Får mig att tänka på gamla bibliotek och tysta rum. Det kan behövas lite av det här hemma tycker jag.

Ja, det var en liten shoppingredogörelse i all sin enkelhet.

Ha det fortsatt fint på söndagen och påskdagen!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close