Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 maj, 2019

Klimatsmart frukost, Ett Hem, pressvisning & Snickeriet

Idag var det en sådan där dag jag nästan får fnissa när jag tänker att detta är olika delar av mitt jobb. Från att ha haft samma kontor att gå till varje dag i 11 år (!) till att nu fara över staden på olika möten och kunder så med det får jag verkligen olika dagar och människor att träffa. Jag måste erkänna att det är något jag verkligen gillar med frilanslivet – det ombytliga.

Men idag tog det hela nog priset. Varit på alla malmar men inte Kungsholmen, fast jag passerar ju med t-banan på väg mot stan, ha ha. 

Började med en viktig frukost. Min kollega Maria driver sedan i höstas Klimatklubben ihop med Emma och Johanna och denna morgon hade de Pressfrukost ihop med Coop. Med var även kocken Paul Svensson som är lite av en pionjär inom matklimatsmart. 

Så mycket matnyttig information vi bjöds på. Tack för att ni är med och lär oss övriga att göra smarta val. 

Sedan skulle jag bocka av en punkt på min bucket list. Jag har nämligen drömt om att få besöka hotellet Ett Hem. Sett bilder därifrån och varje gång tappat andan av allt vackert. Nu skulle jag få gå på en lunch ihop med kund och andra kollegor. 

Som att gå in i en annan värld. Ska visa mer i mer utförligt inlägg. 

Sedan var det att kvista från Östermalm till Vasastan och pressvisning hos Ek PR. Här glömde jag plåta i all förvirring men hösten ser lovande ut och du kan se i min Instagram Stories i dag bilder därifrån. 

Vidare till Söder och Snickeriet, vårt frilanskontor. Jag hade hämthjälp idag så jag kunde jobba bort saker från min långa to do-lista. Men för att vara så riktigt city-aktig gick jag å köpte mig en sushi från vår sushi-favvoställe nära oss. 

Sen fick det vara nog. En arbetsdag på 12,5 timmar får räcka. Men, nu när jag kommer på det – här sitter jag med datorn i knät efter läggning av barnen. Jobbdatorn verkar fortgå ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.