Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 maj, 2019

Inspireras inför morsdag & unnar mig

Inspireras inför morsdag är ett inlägg i samarbete med Bromma Blocks

På söndag är det morsdag och alla mödrar är helt klart värda att firas. De som kämpat, oroats, våndats och känt lycka i årtionden och nu har vuxna barn samt de som är nyblivna mödrar och är så oroliga att göra fel och är överväldigade övar att livet tagit en radikal vändning.

Jag är stolt ambassadör för Bromma Blocks (du kanske läste mitt förra inlägg?) och jag såg nu hur gallerian är preppad med mängder av passande morsdagspresenter i de olika butikerna.

 

Hela familjen åkte till Bromma Blocks i lördags för ärenden och köp samt att två av tre killar i familjen skulle klippa sig. Vi har faktiskt skaffat klippkort hos frisören där då just dessa två killar har en hårväxt som är avundsvärd. Stamgäster med andra ord, ha ha!

Medan de klippte sig gick jag och dottern (som ärvt mitt fina tunna hår som knappt växer btw) och tittade på kläder. Jag tänkte att jag skulle ge mig själv en morsdagspresent nämligen. För det får man väl göra? Liksom en klapp på axeln att jag klarat det så här långt.

Men skulle inte denna sitta fint? Så galet vacker klänning från Day jag fann hos Thernlunds. Men jag är ju lite praktiskt lagd så jag måste tyvärr inse fakta och tyvärr är inte en festlig känning det min garderob behöver denna gång. Men om jag nu skulle få någon rolig festinbjudan vet jag var blåsan finns, ha ha!

Och jag kan ju konstatera att orange, gult och brandrött är helt klart en färg för sommaren 2019. Man blir ju så glad av alla dessa färger.

Jag och dottern letade vidare. Och jag fann min dress hos Lindex!

Vida byxor är min grej och jag måste säga att jag faktiskt gillar beige. Annars är ju en beige person någon som är tråkig men jag vill inte tro att jag är tråkig… men beige verkar liksom passa mig ändå. Eller vad tycker du?

Dottern fick agera fotograf och jag lekte fotomodell. Det bjuds liksom in till det när det är så fint provrum och på Bromma Blocks är det väldigt skön och avslappnad atmosfär så kändes helt naturligt. Vi enades om att dressen passade mig och den köptes.

Det märks att det är högtidstider med alla möjliga sorters firande. Lagerhaus har bullat upp för mingelfester.

Partyland verkligen kokar av kalasstämning. Få din ballong uppblåst med helium – fixar bästa partystämningen på en gång.

Man är väl en bullmamma och en…

… inbiten lattemorsa, ha ha!

Men vad ska då min kära mor få? (Nu får du blunda mamma!) Jo, jag köpte ett presentkort i den smarta automaten. Perfekt gåva att ge den som antingen har allt och kan hitta gåva själv eller är svår att välja sak till.

Smidigt och smart!

Sedan mötte vi upp snygga nyklippta killar och det var dax för det viktigaste inköpet – lördagsgodis!!! Kidsen älskar godisaffären (ja det är väl egentligen en kiosk för spel och sånt men vi kallar den godisaffären), den vid stora entrén som har sådant där knasroligt godis. Yngste sonen köpte en “varmkorv med bröd” och dottern en fullmatad “taco”. Allt av godis.

Alla nöjda och glada vände vi hem igen. Några lite snyggare än andra,  jag med min nya outfit i påsen och tre godisstinna barn i baksätet.

Comments (2)

 • Tråkigt att Lagerhaus tryckt upp artiklar med svordomar på tycker en tråkig tant! Du var jättefin i dressen!

  • Tack snälla Kicki. Inte ofta jag hittar byxor som passar från de stora kedjorna så jag blev verkligen glad.

   Oj, har de? Det har jag missat. Ser inga svordomar på bilden här. Men jag håller med dig – svordomar behövs det inte mer av i vår värld.

   Ha en fin fredag
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.