Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 juli, 2019

Det är nu matskyddet av lampskärmen behövs!

Kommer du ihåg det där matskyddet jag gjorde i höstas? Nu kommer det äntligen till användning och jag är sugen på att göra fler. HÄR kan du läsa hur jag gjorde det här matskyddet (eller flugskyddet som det också kallas) av en gammal lampskärm och lyte tyll.

Jag tänker helt klart spana efter gamla stora lampskärmar på sommarens loppisar. Hur bra det här matskyddet än är så skulle jag vilja ha ett som är snäppet större.

Jag tipsade för ett tag sedan om att kolla på loppisar efter gamla mjölsiktar att ha som matskydd och de är bra men är begränsade på höjden så att säga. Då kan sådana här av lampskärmar vara lite bättre.

Väldans vackert blir det i alla fall om jag får säga det själv, ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.