Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig

En utbrytare i dotterns rum

5 augusti, 2019

Hemma igen och hemmet ska tas om hand. Och vad ser jag? Ser du den? Den där som vill gå sin egen väg och inte tänker något stå i ens väg? En som medan vi varit på semester tagit sig friheter.

Skulle vattna blommorna i dotterns rum och baxnade vid svärmorstungan. Den hade slängt ut ett skott genom plats, genom korg och nu skulle den ut i vida världen på egen hand.

Wow alltså, denna växtkraft!

I övrigt så är det stilla på växtfronten hos dottern. En Dr Westerlund på  en Clamp tray. En Dr Westerlund ska ju ha lugnande och sövande egenskaper så tänkte att det just skulle passa i dotterns rum. Vete fasen om hon sover bättre men fin är den.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Kattis 5 augusti, 2019 at 14:09

  Wow! Häftigt!
  Den fina korgen med broderat namn på. Har du gjort det själv eller finns det att köpa? Så fint!!

  • Svara Helena Lyth 5 augusti, 2019 at 16:42

   Hej och tack! Precis, den har jag broderat själv. Men korgen kommer från Rusta iaf.

   Kram!

 • Svara Erika 9 augusti, 2019 at 20:59

  Jag såg att Yayanomi hittat en Dr Westerlund på stam! Det skulle jag vilja ha 🙂 När jag var liten och hade ont i örat så brukade mamma trycka in en bit Dr Westerlund i örat som jag fick ha över natten och vips var värken borta! Naturläkemedel utan dess like 🙂

 • Lämna en kommentar

  Close