Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 september, 2019

Bromma Blocks utökar med Elgiganten – jag fick smygkika

Bromma Blocks utökar med Elgiganten är ett inlägg i samarbete med Bromma Blocks

Jag är Bromma-bo och när jag fick en inbjudan att smyga mig in och tjuvkika på hur min handelsplats Bromma Blocks får tillökning var jag ju så klart nyfiken. Inte ofta jag man får gå behind the scenes så det måste jag ju bara göra.

Nu öppnar Elgiganten i Bromma Blocks och det är med en helt ny kostym Elgiganten slår upp portarna 27 september. Ja, faktiskt exakt 1 dag från 25 års-jubileum sedan den första Elgigantenbutiken öppnade i Sverige.

Det ska så klart firas med buller och bång. Öppningserbjudande med happenings, prova på-möjligheter och helt galna pangpriser på kända varumärken så man kan tro att tomten kom tidigt i år. Eller vad sägs om en gigantisk rabatt på 3000 kronor för en Samsung TV 55″. Detta får du inte missa.

En helt fantastisk sensommardag fick jag kliva in i en energifylld och puttrande lokal där hantverkare och butikspersonal satte samman butiken för öppningen.

Du som varit i Bromma Blocks vet att det är gamla flyghangarer till Bromma Flygplats som gjorts om till galleria och handelsplats. Stora hallar med högt i tak och pelare och balkar som påminner om vad det en gång varit här. Trots den stora rymd som finns är Elgigantens nya butik värmande och välkomnande. Med nytt grafiskt uttryck och färger dras jag in i gångarna.

Och så klart drogs jag först till hemavdelningen. Jag ska erkänna att jag inte visste att köksserien Epoq var Elgigantens egna varumärke. Glatt överraskad över den stora och inspirerande köksavdelningen. Hela kök, vitvaror eller inredningsdetaljer – allt fanns här för ditt nya kök.

Ingen premiär utan pompa och ståt så under öppningshelgen får du 30% rabatt på ditt köksköp här i Bromma Blocks. Så är du i kökstankar är det verkligen nu du ska slå till!

Dags att uppdatera ditt kök med nya luckor kanske? Höstvärmande rosa eller klassiskt grått?

Kan inte riktigt beskriva känslan men det var något lyxigt att få gå runt i en butik helt solo så stor som denna med ett utbud så stort att det var svårt att ta in. Och att få drömma om snyggprylar till hemmet får man väl alltid göra?

Det som slog mig som något nytt i butiken var blandingen, mixen av varor. Köp din kaffekvarn och dina bönor.

Massor av fina öppningserbjudanden under helgen 27-29/9. T.ex. en mixer/blender från Wilfa för 699:-, vanligt pris 1290:-. Jag är riktigt intresserad av en en vinkyl från Sandstrøm för 499:- som annars kostar 1295:-. Får skynda fynda alltså!

Kanske den enhet som jag dröjde mig kvar längst vid var den här tvättmöbeln. Också den från Epoq.

Butiksavdelningar jag vet att jag kommer besöka vid öppnandet.

Personer från bl.a. Apple, Samsung och Intel kommer vara på plats vid öppnandet och visa nyheter och unika öppningserbjudanden. Fantastiska rabatter på mobiler, laptops och tillbehör.

Och sedan andra avdelningar jag vet att mina barn kommer älska att få testa, klämma och känna på medan jag står bredvid och känner mig som en dinosaur. En stor Gaming-avdelning som på öppningshelgen kommer vara fylld med profiler från spelföretag och proffs. Bl.a. kommer Intel ha en gamingtävling och flera leverantörer har generösa give aways. Det kommer bli toppen.

Och det gäller hela butiken. Vid nästan varje avdelning kommer det vara happenings och finnas personal från leverantörerna som kan visa olika nyheter, du kommer få testa produkter och kanske tom smaka något som lagats i butiken. T.ex. kommer Bosch att baka i köksavdelningen och bjuda på fika.

Men som jag sa, det var en liten tjuvkik och de håller nu på att färdigställa så lite stök och bök var det så klart vilket det ska vara när man är nyinflyttad. Så spänd på att få se hela slutresultatet sen vid öppningen. Ses vi där?

Och när jag ändå var i Bromma Blocks så ville jag ju ta en lov inne i gallerian också.

Alltid trevligt att strosa runt i en skön atmosfär och bli inspirerad. Borde egentligen boka klipptid här men det får bli nästa gång.

Comments (2)

  • Men tack söta snälla Sara. Vad otroligt glad jag blir av din ord. TACK!
   Ha ha, ja den där vinkylen är ju en riktig önskeliste-stjärna. Hoppas jag kan hinna lägga vantarna på en.

   kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.