Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

16 december, 2019

Flera tips på paketinslagning till jul från mitt arkiv

Söker du tips på paketinslagning till jul har du kommit helt rätt. Jag bara älskar att slå in paket, slå in julklappar och jag har en massa tips på detta i mitt bloggarkiv. Om du vill kan du läsa HÄR (Inlägg från 2012) hur jag på riktigt slog knut på mig själv en jul med paketinslagningen.

Flera tips på paketinslagning till jul

För att du inte helt ska trolla bort dig nere här i mitt djupa arkiv så ska jag hjälpa dig. Sätter samman de jag tycker bäst om och de som ni läsare har gillat mest. The best of the best för tips på paketinslagning till jul alltså.

paketinslagning till jul

Använda pappret för att skapa urklippta mönster ger en rejäl wow-effekt. HÄR kan du se en steg-för-steg på hur jag gjorde ett mistelmönster med det gröna inslagningspappret. Är inte så avancerat som det ser ut, lovar!

 

paketinslagning till jul

Snören kan också skapa mönster på paketen. HÄR hade jag som idé att återskapa de klassiska vävda papphjärtan som är vanliga vid jul.

 

Har du ett enfärgat papper men önskar ha mönster på det? Ja men vik pappret då! HÄR kan du läsa och se film på hur du gör.

 

Att återvinna och återbruka är alltid en bra idé. Speciellt om det blir snyggt också. Här är det ett paket som fått sig en blomma av gamla toarullar faktiskt. Se en steg-för-steg HÄR.

 

paketinslagning till jul

När du ändå bakar dina pepparkakor – gör vackra etiketter. Garanterat en uppskattad gåva. Läs inlägget HÄR.

 

paketinslagning till jul

Kan tycka att ibland är det enkla det absolut läckraste. Som HÄR med samma färg på papper, snöre och lack. Läckert!

 

Jag har här på bloggen lagt upp etiketter för dig att ladda ner. Och utskrifter att klä in papprullar med. Du kan ladda ner allt HÄR.

 

paketinslagning till jul

En bonus här är min steg-för-steg på hur du lackar dina paket som allra snyggast. Jag för om det är något som julklappar alltid blir vackrare med är ett vackert lack. Läs tipsen HÄR.

Hoppas nu att detta kunde inspirera och att du får en härlig pysselstund med paketinslagningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.