Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 februari, 2020

Nu startar designveckan. Häng på!

Designveckan startar idag här i Stockholm och det verkar bli en fullspäckad vecka.

Nu har mejlboxen plingat i flera veckor och pressmeddelanden och inbjudningar har fyllt inboxen. Ute på Stockholmsmässan öppnar Stockholm Furniture Fair & Light imorgon tisdag och på lördag är det öppet för alla så är du design- och inredningsintresserad ska du ta dig ut till Älvsjö.

Men hela Stockholm tas faktiskt över (nja, kanske inte men nästan) med flera event och visningar på stan. Läs mer HÄR.

Jag kommer gå på en del saker men det är omöjligt att gå på allt, får välja det som dels funkar i tid men även med det sk vanliga livet. Kommer fylla mitt Instagramkonto och Stories med uppdateringar med vad jag går på så häng med mig på Instagram @helenalyth.se. Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.