Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 mars, 2020

Brodera på korg – typ skriva med tråd

Som jag sa här om dagen så är jag nu i full gång med att brodera påskpynt och vad kul att det var så många (på Instagram kommenteras det mer än här) som var dels sugna på att brodera själva och olidligt spända på vad jag skulle hitta på. Kanske överdriver lite, ha ha.

Men det fick mig att kolla vad jag broderat senast. En korg visade det sig.

Dottern hade en korg i sitt rum och för att göra den lite piffig och väldans personlig broderade jag helt sonika dit hennes namn.

Ett bra exempel på att återbruka eller kanske upcycla som det så modernt heter en korg du redan har.

Kan vara kul att ge en gåva i en korg med namnet på på den som ska få den kom jag på nu.

Kanske inte det mest fantastiska broderiet du skådat men både jag och dottern är väldigt glada i den. Som jag säger när barnen inte tycker att deras handstil är så bra när de gör läxor: så länge det går att läsa så är det väl alldeles perfekt.

Så, är du en broderande person? Eller är det syslöjden i skolan som var senaste gången???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.