Följ mig:
Förvaring Hemma hos mig Kök

Vinkyl på plats i köket – förändringar väntar

12 maj, 2020

En vinkyl har flyttat in i köket. Det var en rätt spontan idé jag fick och innan jag riktigt skissat färdigt i huvudet föreslog jag det för maken. Han måste ha gått med på idéen snabbare än vad jag hunnit tänka för vips var en smal liten vinkyl beställd.

Vinkyl

I den här hörnan som jag plåtat tusen och en gånger känns det som är min tanke att en platsbyggd hylla där vinkylen ska byggas in. Och vinhängaren ovanför gör ju att det hela känns som om jag är på väg att skapa en vinbar där i hörnan. Det låter väl trevligt?

Som du kanske minns hade jag en vagnhylla där tidigare och den la jag upp på Blocket vilket gav försäljning inom en timma.

Så om nån har tips på bra snickare som är proffs på platsbyggda hyllor får du gärna tipsa.

Vinkyl

Den snygga rottingbänken och sockerlådan får agera hylla så länge.

Och där står även de vackra grenarna av lönn med sina ljuvliga lönnblommor.

De gröna blommorna är så blyga så de syns inte lika tjusig rosa körsbär, gul forsythia eller lila syren. Den gröna färgen må likna blad men det är en otrolig grön färg. Nästan neongrön.

Vinkyl

Spännande med ett litet projekt i köket och en vinkyl måste jag erkänna, känns väldigt lyxigt.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Jenny 14 maj, 2020 at 12:39

  Så fint! Vart är den smaka vinkeln ifrån?

  • Svara Helena Lyth 15 maj, 2020 at 08:52

   Hej Jenny. Gissar att du menar vinkylen? Vi googlade runt och Adexa har superrea nu i coronatider så där köpte vi den.
   https://adexanordic.se

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close