Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 maj, 2020

Hej från köket med vackra modeller

Har varit rätt risig på att liksom blogga i farten. Det har blivit så att Instagram har fått ta över den rollen. (Något du önskar mer av eller är Instagram bättre för det?, passar på att fråga) Men nu fick jag feeling och skickar en hälsning från det jag gör just idag, denna tisdag mitt på dagen.

Jag njuter av det vackra vädret som liksom forsar in genom fönstren men det är inget jag kan njuta av för jag har fotografering inomhus. Med dessa helt fantastiska blommor som modeller. Sämre kan man ha det måste jag säga.

Måste också dela med mig av det sötaste från morgonen: Jag promenerar med barnen till skolan som vanligt men med skillnaden att det är varm redan på morgonen. Vi har shorts och det får oss att prata om sommaren. Vi stannar till och lyssnar på svalorna. Jag blir alldeles varm av den fina, vardagliga stunden. Detta blir en bra dag tänker jag. Då säger lillebror: “Jag kommer aldrig glömma den här dagen!” Klockan var 08.32 och han var redan nöjd. Säger så mycket om hans personlighet. Njuta varje stund, alltid positiv. Och framförallt säga glada snälla saker. Hans själ är så fin.

Han fick mig att bli själaglad och inse att livet inte måste ha karuseller för att vara fantastiskt. En promenad till skolan kan vara det vackraste.

Men, nu måste jag återgå till mitt kök och mina modeller. Ha en fin tisdag!

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.