Följ mig:
Pressnyheter

MEN! Det blir inget Formex!

18 augusti, 2020

Jaha, då kom höstterminens första bakslag. Typ andra dagen första veckan ju. Och det sker just när det är Formex-öppning med spännande föreläsningar och samtal som jag skrev om igår att jag vara så spänd på att höra.

Vaknade tidigt med en liten liten hosta. Hade det varit för ett år sedan, eller för bara 9 månader sedan, hade jag inte ens brytt mig. Kokat en varm kopp te, kanske tagit en alvedon och tänkt att det går över. Att det bara var något som påverkade mig. Så annorlunda det är nu!

Om jag är sjuk kan det påverka andra på ett ödesdigert sätt. Så klart har vi alla tänkt så tidigare men nu är det så mycket större och vid minsta aning så tänker man till. Tänker jag till.

Tur då vår värld är anpassningsbar och har digitala lösningar. Formex har en live-sändning som är öppen för alla. Den kommer jag nu titta på och det kan du med. Kolla HÄR.

Mest ledsen över att missa samtalet på scenen med min vän Maria Soxbo, men får se det live då. Och får ta till mig alla nyheter och analyser där också.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close