Följ mig:
Min dag Pressnyheter Samarbeten

Vi är alla drabbade av cancern

14 oktober, 2020

Ett inlägg i samarbete med Ellos och Cancerfonden/Rosa bandet

Vi har alla drabbats. På smärtsamt nära håll eller på ändå kännbart avstånd. Cancern.

Jag har fått ärva min sorg. Min mormor gick bort i bröstcancer bara någon månad innan min äldste bror föddes. Kan inte föreställa mig det trauma som mamma måste fått genomgå. Att vara nyförlöst, rädd för det nya liv man ska ansvara för samtidigt sorgen och förlusten av sitt ankare i livet, den som ska ge alla svar.

Bröstcancern har funnit hos mig hela mitt liv fast aldrig på riktigt. Som den som kan ta bort den man älskar mest. När som helst. Något som också funnits hos mig är medvetandet om att vara vaksam på förändringar. Att undersöka sig regelbundet. Det är något vi bör påminna oss själva om och de kvinnor vi har i vår närhet. Av omtanke.

Jag är stolt över att få samarbeta med Ellos och Rosa bandet från Cancerfonden. Under oktober säljer Ellos det rosa bandet och skänker oavkortat alla intäkter till Cancerfonden för dem. Du finner det viktiga bandet HÄR. Alla bidrag till cancerforskningen hjälper oss närmare en möjligt cancerfri värld. Att ingen i framtiden ska drabbas. På allt för nära håll eller hos någon man älskar.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Ingrid Bodell 16 oktober, 2020 at 13:37

  Hej vad fint skrivet med anledningen av bröstcancer. jag har nu beställt 5 armband som jag ska ge till 5 fanstatiska kvinnor i min närhet. Stort tack. Hälsa hem till din mamma Christina från ”Ninna” så berättar hon mer.
  Det är kul att gå in och följa dig, så har så fina ideér.

  • Svara Helena Lyth 16 oktober, 2020 at 17:50

   Hej Ninna! Jag vet nog mycket väl vem du är. Har fått höra historier från när min äldste bror var liten och du var en viktig person för vår familj. Vad glad jag blir av att höra att du har hittat hit.

   Jag ska hälsa mamma så gott. Hon kommer bli själaglad.

   Mina varmaste hälsningar
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close