Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 november, 2020

Har jag trillat ner i din brevlåda? Jag tipsar i nya Mer Smak

Kära vänner! Det finns uppdrag och det finns uppdrag här i livet. Här är ett uppdrag som jag blev så glad över att få göra och det är en stor ära att få frågan av tidningen Mer Smak. Speciellt när det var frågan om att göra något inspirerande till advent. Ja, du som följt mig vet ju hur mycket jag gillar allt med december.

Roligt att se att redaktionen i bildtexten säger det som jag och mina kanaler vill stå för: “faktiskt inte speciellt svår att fixa”. Det är precis det jag önskar alla som hittar till mig ska känna, att det är lätt att pyssla, baka, laga, dekorera eller göra om.

Har du fått tidningen? Om du är medlem på Coop och handlat senaste 30 dagarna tror jag det är så får man tidningen.

Medlemstidningarna från matbutikerna är verkligen helt makalösa. Så välarbetade och vackra. De ger de traditionella matmagasinen du måste betala för en rejäl match!

Jag kommer dela med mig av alla recepten lite pö om pö. Några av mina favoriter samt några nya. Hoppas det ska smaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.