Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 januari, 2021

Nyfiken katt på tulpanens dag

Hej på dig. Jag har lite av en sådan där mellan-dag. Mycket som ska göras fast samtidigt inget som är superbråttom och då blir jag lite seg, lite loj. Jag jobbar alltid bäst när det är eld i baken. Då slår alltid min kreativa hjärna till på bästa sätt.

I morse fann jag vår katt Birger på fönsterbrädet spanande ut på vår lilla gata. Det var som han bara väntade och väntade på plogbilen. Den som dundrar högt förbi världens fart så snön viner.

Tålmodigt spanande med de små tassarna tätt, tätt ihop. Vår väldigt självständiga Birger, som gör som han själv vill och inte alls vill kela. Förutom på kvällen då han absolut vill ligga i mitt knä. Om jag inte sitter i tv-soffan letar han upp mig, jamar högt tills jag sätter mig i soffan och då lägger sig till rätta där. Han är boss!

Minns du när han hamnade i catfight? Han försvarade hus och hem med livet som insats. Lille skrutt, vi trodde du skulle lämna oss där men du var en fighter. På flera sätt.

Bernhard ville inte vara sämre och bad om lite uppmärksamhet nu också på morgonen. Som den katt han är så hoppade han så klart upp på makens tangentbord. Vår fine snälle sugen Bernhard. Han som vi i somras fick höra skulle dö. Men katter har som bekant 9 liv och han är precis som sitt vanliga jag. Han är 15 år så vi är så tacksamma för varje dag han är med oss. Snälle mjuke Bernhard. Se vårt första möte med honom HÄR.

Tulpanens dag

Glömt bort att det är tulpanens dag idag men vid bara ett kort scrollande på instagram så var det svårt att missa denna stora dag. Blir till att fånga mig ett fång idag. Så klart.

Jag har ett långt inlägg med massa tips på hur du får tulpaner att hålla längre. Kolla HÄR. Kanske di kan alla tips redan? Eller har du fler?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.