Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 februari, 2021

Mina 5 skönhetsprodukter nu

Mina 5 skönhetsprodukter nu innehåller adlinks

Jag tror inte du skulle tänka på skönhetsbloggare eller sminkprofil när du ska beskriva mig och mina kanaler. Men som exakt alla andra så använder jag olika produkter och varför inte då dela med mig av mina favoriter? Kanske det kan inspirera någon. Jag älskar själv att höra vad andra använder och blir ofta inspirerad av just deras utlåtande eller vad man ska kalla det.

Och kanske du vill ha tips av någon som har ett ansikte med skrattrynkor, levt ett liv och som är över 45 och faktiskt behöver riktigt bra saker?

Mina fötter är ett kapitel för sig. På en båtluff i Grekland för massa år sedan trampade jag på en sjöborre. Det blev så illa att en akut operation på den lilla grekiska ön fick göras. Trampdynan skars upp och ett fult ärr blev en souvenir från resan. Detta ärr ger mig enorma problem varje vinter när fötterna blir kalla. Med rejält fet kräm så mjukas alla förhårdnader på både fötter och händer och de torrsprickor som kan komma så här års jobbas bort med Locobase Repair.

Många byter krämer efter årstid men jag är inte en av dem. Har jag hittat rätt stannar jag där. Den ansiktskräm jag haft sedan många år och den som alltid ger fukt och lyster. Det är som att ge sig själv ett glas iskallt vatten när man är som törstigast.

Vi är många nu som jobbar hemma, stannar hemma, umgås mest med sig själv så att sminka sig känns inte alls varken viktigt eller kul. Jag använder i praktiken bara en produkt för att få lite fart på fejset – en CC-kräm som justerar sin pigmentering (fråga mig inte hur det funkar) och ger en lätt foundationeffekt.

När det dock ska piffas så har jag det läppstift jag hållt mig till i flera år nu. Återigen – hittar jag ett vinnande koncept så är jag det trogen. Läppstiften från H&M måste jag säga är riktigt bra. Kanske för att, som det sår på hemsidan “passar för trött hy”. Den färg jag har heter Brunette Ambition. Som jag, ha ha.

Huden och kroppen har gömts i tjocka kläder och blir torr och tråkig.  Skrubbhandske är min bäste vän för att ge kroppen energi. Sätter fart på blodcirkulationen och ger huden glow. Väcker kroppens största organ; huden på allt bästa sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.