Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 juli, 2021

En av de somrigaste dagarna vid Strandbaden, Höganäs

Om jag hade endast en önskan om sommaren innan vi for iväg på vår resa var det att ha en heldag på stranden där timmarna förlorat sin innebörd och vikt. Att äta när man är hungrig, inte för att det är schemalagd lunchtimma, att känna hur solen först sticker huden mitt på dagen för att sedan smeka den ljummen när den sänker sig. Läsa mängder av kapitel ur en bok som jag håller upp i luften som ett litet parasoll. Skvätta vatten på barnen, plaska och skratta. Skaka sand ur de saltvattnade badkläderna. Att laga middag tillsammans med nära och kära av det vi köpt i grannskapet, sitta många runt ett bord och ta fram levande ljus när solen helt försvunnit. Gå och lägga sig när man är trött, inte för att ”det är ju en dag i morgon också”.

Detta blev just en sådan dag.

Som jag tackar sommaren 2021 för allt den gett och ger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.