Följ mig:
Min dag

Tillbaka hemma & på jobbet

14 augusti, 2021

Nä men hallå hemmet och vardag! Som jag längtat efter er båda. Jo men det har jag faktiskt. Kanske att jag längtat allra mest efter att få sätta tänderna i min julbok och släppa den helt till tryckeriet snart. Nu ska den bara få gå några varv med förlag, redaktör och formgivare för att bli så där alldeles perfekt för dig att läsa sen.

Det har varit en magisk semester och energin är påfylld. Det är det inte bara jag som tycker utan även barnen. ”Jag längtar efter skolan” sa storkillen för någon vecka sedan. Det är väl bästa betyget, att man liksom släppt allt vad vardag heter för att faktiskt längta tillbaka till skolan och rutinerna även för barnen.

Jag brukar ofta få den där lite sorgliga och rätt deprimerande frågan i huvudet vid denna tid varje år: har jag gett barnen den bästa sommaren jag kunnat? I år kan jag ärligt svara JA på den frågan. Med vädret, alla vänner vi mött och att vi varit på en sådan lång resa så har vi verkligen haft sommarlov. Även vi vuxna. Efter den galna våren var vi värda det.

Så här hittar du mig nu. Vid köksbordet med sommaren fortfarande lysande genom fönstret och jobba med julen, granpynt, sillinläggningar och paketinslagningar. Älskar det!

Smörgåsmackan köpte jag på Gotlandsfärjan när vi skulle kliva av kl 04.45. Bra att ha lite frukost när man kommer hem till tomma skåp. Kaffe är ett måste när man typ är jetlaggad.

Okej vänner – nu kör vi höst 2021! Hakar du på???

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Britt Thormeyer 14 augusti, 2021 at 08:42

  Ska bli så kul att se din bok ,älskar julen .och allt annat du skriver .ha det gott med ditt skruvade.

  • Svara Helena Lyth 17 augusti, 2021 at 11:26

   Hej och stort tack britt. hoppas så min bok landar fint i olika hem och kan få vara med på era jular.

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close