Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 september, 2021

Min höstlook 2021 & varje höst sedan alltid ju!

Idag hade jag pressfotografering här hemma, tjohoo!!! Det är alltså bilder på mig som kan skickas ihop med information om min bok. En situation jag som första-gångs-författare alltså hamnat i för första gången. Inte att jag är så nojig över hur jag ska se ut eller bli bra på bild utan mer att det ska bli bra resultat. Att det blir bilder som helhet känns bra. Ja, svår grej att hamna i som helt novis.

Sminkade mig så gott det gick, försökte få koll på håret efter bästa förmåga och kände väl “att detta blir bra, för så här ser jag ju ut” liksom. Men sen kom det svåra – vad ska jag ha på mig???

Det hade jag ju inte tänkt på. Kläder som både representerar mig, ser bra ut på bild och allra helst sitter bekvämt.

Efter ett gräv i min garderob plockade jag fram detta. En look jag ju haft sedan alltid och kläder som säkerligen har ett decennium på nacken. Detta är verkligen jag: stor vid byxa som är tajt i midjan samt en nätt överdel som en tunn skjorta. Då insåg jag att så klart jag ska ha det som jag alltid känt varit jag.

Och i samma sekund förstod jag också att jag måste rensa garderoben, packa ner sommarplagg samt skicka vidare kläder som varken längre passar eller känns som jag. För visst är det så – man skiftar i sin stil men alltid faller tillbaka på en look.

I mitt fall en päronformad look som liksom följer mina egna linje. Det gillas. Så om du också är ett långt päron – satsa på stora byxor. Det är så skönt att få plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.