Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 oktober, 2021

Snyggt & skönt klädd för hösten!

Klädd för hösten är ett inlägg med annonslänkar

Jag fick frågan om hur jag ville vara klädd för hösten och skulle skapa min outfit för att visa upp. Det blev en mysig, stickad, höstfärgad stil. Något som funkar både på jobbet och hemmavid. Och vara klassisk så outfiten känns rätt i flera år.

Vad är skönare än en stickad tröja just när höstens vindar tar tag i en? Denna tröja med liten krage är en tröja jag både kan ha på möten och mysa runt i hemma i tv-soffan.

Nedstoppad i kjolen blir tröjan genast en mer klädd stil än hemmamysig

Höstens måsteplagg är helt klart den långa täckvästen. Så bra och smidig då den värmer ordentligt utan att man är klädd som en Michelingubbe.  Et riktigt bra plagg för de här övergångsveckorna som är på hösten.

En lång A-linjeformad kjol i cognacsfärgad skinnimitation är helt underbar så här på hösten. Lagom lång för att värma men ändå kunna gå barbent i för som min mamma sagt: benen kan vara nakna för där finns inga organ att värma. Jag (och hon) går gärna barbent så länge det bara går. Men denna kjol är snygg med svarta strumpbyxor eller höga stövlar också.

Värmande och mysiga kläder som passar alldeles utmärkt på både jobb och fritid. Hoppas du blev inspirerad.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.