Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 november, 2021

Vad sägs om kall glögg & antipasti?

Kall glögg? Är det något du gillar? Jag har gärna druckit kall vit glögg ihop med lite fruktsoda och lime men den klassiska röda glöggen brukar jag värma. Men varför inte testa kall? Om man som jag älskar den kryddiga och söta smaken kan man väl tänk att det är som ett portvin eller likör.

Lite så tänkte jag när jag bulla upp en härlig antipasti och testade kall glögg till. Blev ju hur bra som helst och då slog det mig hur många smaker ” är som de ska vara”. Att man liksom SKA ha vissa tilltugg till glögg – men varför inte salta italienska småplock?

Så här kommer ett litet enkelt men ändå rejält maffigt tips – tänk lite annorlunda vad det gäller tilltuggen och plocket till glöggen. Salta ostar och korvar och kryddiga röror är ju toppen till den söta glöggen.

Vill du ha fler tips på godsaker till glöggminglet kan du kolla HÄR för flertalet recept och förslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.