Följ mig:
Hemma hos mig Min dag

Solig bukett & diskbänksrealism

9 september, 2022

Hej fredag. Nu är middagen precis uppäten och vi ska strax ner i källaren för att glo på tv tills vi somnar. Och med vi så är det jag och sönerna då övriga är ute på olika aktiviteter.

Idag har jag fotograferat matbilder i köket hela dagen. Det var stort och bråttom så jag tog i så jag faktist var tvungen att gå och lägga mig direkt efter jag skickat material till kund. Jag är så dålig på att göra saker med måtta så det tar ofta knäcken på mig. Men det är lite jobbigt att vara den som gör allt; kommer på idéen, köper in, lagar maten, stylar bilderna, fotograferar och dessutom ska vara modell med smink å allt vad det är. Kanske inte konstigt att jag då var trött för ett helt fotbollslag.

Hur som helst – solrosbuketten lös starkt precis vid middagstid så den var jag tvungen att fotografera.

Och sedan för att dela med mig av min vardag så får du också lite diskbänksrealism. Snart är det 11 månader utan diskmaskin. Jag är så trött inombords och gråter i själen varje dag. Nej, det är inte krig och svält jag råkar ut för jag vet men att leva i ett hem där vi valt att leva med diskmaskin och ett fungerade kök så är detta rätt slitsamt att hantera. Speciellt när man som jag jobbar hemma. Och med en rätt yvig familj så blir det många obetalda timmar som jag måste ta just här.

Nä, nog nu. Förlåt men jag är nog rätt trött som sagt.

Nu ska jag ”lägga på” och ta fredag. Ta hand om dig och njut av din diskmaskin…

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close