Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 april, 2023

GLAD PÅSK! Nu tar denna kärring å firar

Det är skärtorsdag och därmed är det påsk. Åh vad det ska bli härligt med långhelg där vi bjudit in vänner på olika middagar och sedan toppas helgen med att vår fine son fyller år. En långhelg som kommer fyllas med en massa.

Jag hoppas du kommer få fina dagar oavsett hur och var du är. Kanske ett ägg eller marsipankyckling kommer din väg?

Som den kärring jag är så går jag all in. Ja men du känner väl mig vid detta laget, ha ha!

Söker du inspiration till påskens måltider kollar du HÄR för en massa fullmatade inlägg. Och är du i pyntartagen och önskar tips så kollar du HÄR där jag vågar lova dig att du hittar något som kan passa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.