Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 maj, 2023

Författarträff hos Bonnier med afternoon tea & pyssel

Får flera månader sedan blev jag inbjuden av Bonnier att vara med på en författarträff med en lyxig afternoon tea, att komma och prata om Vardagsvackert & festfyrverkeri. Jag svarade så klart ja och glömde bort det. Det var ju så långt kvar. Sedan när förra veckan såg i min kalender att jag hade detta framför mig så blev jag liksom glatt överraskad. “Ja just det, detta blir ju så kul!” Väldigt sällan jag kan bli överraskad av min egen kalender ha ha.

I Bonnierhuset på Sveavägen plan 3 var det magiskt vackert uppdukat i flera rum. Det var maxantal 40 pers och biljetterna till detta event hade försvunnit snabbt, som värsta Håkan Hellström-konserten.

Så vackert, så inbjudande.

Mums vad gott.

Och så här ser en mycket glad Helena ut. Kombinationen av glädjen att få prata om min samt själv få njuta av allt fint och gott.

Och vi var då fem stycken författare med i samtalen. Och då riktiga storheter!

Eleonore Holmgren, Jag, Simona Ahrnstedt, ShelleyRead och Anna Larsson

Rummen fylldes av bokälskare och höga skratt å samtal.

Så underbart att få dela med mig av min berättelse om vägen till boken samt ge tips om hur man kan sätta igång sin kreativitet. Riktigt härliga samtal i rummet.

Och sedan var det bokförsäljning, signering och jag bjöd på pyssel från boken: pappersblommor som kan passa till påskliljor, julstjärnor och allt däremellan.

Det som fick mig att bli alldeles generad och rörd var att den bokhög förlaget tagit fram tog slut. De fick gå ner i källaren och hämta fler. Det var en upplevelse jag lägger nära hjärtat.

Stort tack till Bonnier fakta, Bazar förlag, Bokförlaget Forum och Selmastories. Och så klart alla som kom, hälsade på mig, pysslade med mig och köpte min bok. TACK!

 

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.