Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 juni, 2023

Tjuvkik på mitt senaste jobb

Just nu sitter jag på ett tåg mellan Stockholm och Göteborg för att gå på min brorsons studentmottagning och det är värdelös uppkoppling. Det är som att prata i telefon och man hör bara vartannat ord du vet. Men det är något befriande samtidigt att bara kapitulera och då inte stressa upp sig, vara online utan mer i nuet.

Och i nuet igår var jag verkligen. Ett jobb jag jobbat länge med var en lunch i min trädgård i uppdrag av en PR-byrå. Jag ska berätta mer om den men vill bara visa några bilder från ett somrigt långbord jag dukade upp.

Som du kan förstå har jag kollat väderleksrapporterna varje dag så länge det gick att få fram prognoser för 1/6. Det blev rätt kyligt och väldigt blåsigt men mest sol och det får man väl verkligen vara nöjd med.

Och lyckan att syrenerna var i full blom gjorde det hela så somrigt det bara går på denna lilla plats. Perfekt tajming för att få till den där somriga känslan som vi önskade.

Det blev ett fullt bord med fantastik mat och dryck. Och gästerna fick spontanfeeling och började sjunga sommarsånger. Det fick mig att springa efter mina sommarhäften. Underbar allsång och sommarstämning.

Kan tänka mig att fortsätta sommaren så här med, långbord fyllt av glatt folk varje dag och soliga strålar ner i vår yviga trädgård.

Som sagt, jag återkommer med mer om denna lunch. Ha en fortsatt fin fredag och helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.