Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 maj, 2023

Boktips för sommaren – baka, laga, duka & pyssla

Boktips för sommaren – baka, laga, duka & pyssla innehåller adlinks

Det är tider för gåvor och är ändå inte en bok den bästa? Och dessutom böcker som är perfekta för sommaren gör det ju om möjligt ännu bättre faktiskt.

Här kommer ett gäng härliga böcker som blir mycket uppskattade gåvor till studenten, jubilaren eller födelsedagsbarnet. Eller till dig själv att packa ner i semesterväskan och använda i sommarstugan?

 

Till bords med Sofi Fahrman

Sofi Fahrman har skapat min drömbok. Den jag i hemlighet vill göra då den innehåller allt jag älskar. Underbara dukningar i Sofis fantastiska miljöer i lägenheten i stan såväl som i det mest fantastiska skärgårdshuset. Det serveras härliga rätter som inspirerat Sofi. Så vackert. Länk till Till bords med Sofi Fahrman hos Adlibris.

Och döm om min förvåning när jag var med i min drömbok!!! Jag hade ingen aning. Mitt focacciabröd jag gjorde till midsommar för några år sedan, se HÄR, fick vara med.

Så himla härligt och häftigt. Så kul att jag kunde inspirera.

 

Sommarfika med Fredrik

Välkommen in i Fredrik Nyléns sommar. Du fullkomligt dras in i detta sommarlov som finns på varje uppslag. En fika i syrenbersån har aldrig sett så underbar ut. Länk till Sommarfika med Fredrik hos Adlibris.

Det är tur att sommaren är så lång så vi kan jobba oss igenom hela boken för den vill man inte missa en smula av!

 

Diadonnas Balkangrill

Om det inte är sommarfika som fyller semestern så är grillat garanterat det. Här har du en bok att använda varje dag, inspireras av till helt fantastiska middagar och via sidorna här resa till varmare breddgrader. Fantastiska Diadonna har gjort det igen, en ny helt fantastisk bok som det osar sommarkväll om. Länk till Diadonnas Balkangrill hos Adlibris.

Ta din grillkväll till nya nivåer med härliga smaker och tillbehör. Kanske du har dina gamla favoriter men här får inspiration till nya sallader, röror och smaker? Jo, garanterat.

 

Stora pysselboken Naturen

Enastående Kreativa Karin Andersson följer upp sin serie pysselböcker med en tredje del och denna gång med naturen som pysselmaterial. Använd det ni hittar i naturen och sätt igång att skapa. Massa roliga, enkla, glada och kreativa saker att göra tillsammans hela familjen. Länk till Stora pysselboken Naturen hos Adlibris.

Kreativa Karin är en superstar och skapat en helt egen estetik på sitt pyssel som blivit en succé. Varje uppslag är en kreativ fest och lättanvänd för de små men även inspirerande för vuxna. Det går inte att inte bli inspirerad av Karin!

Och får jag vara så fräck att släng med min bok? Min Vardagsvackert & festfyrverkeri tycker jag också kan få passa som bok att ha med sig in i sommaren. Länk till Vardagsvackert & festfyrverkeri hos Adlibris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.