Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 juni, 2023

Gör din midsommar till ett festfyrverkeri

Gör din midsommar till ett festfyrverkeri är ett reklaminlägg för min bok

Nu har vi midsommaren snart hos oss och även om sommarvärmen redan har kommit så är det först vid midsommar som riktiga känslan av sommarledighet inträder hos de flesta.

För att hjälpa till med att komma i stämning för sommarens största festhelg så har min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri ett fullsmockat kapitel med allt du behöver. Du hittar min bok på Alibris.com – klicka dig direkt till boken här i länken.

I min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri hittar du all mat och recept för ett riktigt dignade midsommarbord, en perfekt midsommarlunch med den buffémat du känner igen och längtar efter.

Dekorationerna till festligheterna, steg-för-steg-beskrivningar för olika midsommarkransar sätter stämningen direkt och godaste midsommartårtan mm.

Och sedan uppslag med tips på hur en sommarfest utomhus kan planeras och göras så enkel som möjligt och samtidigt riktigt härligt lättsam – bra för dig och dina gäster.

Kanske du ska bort i sommar? Då är denna bok dessutom en jättebra present att ge. En bok att hålla i handen hela året som jag brukar säga. För efter midsommar kommer härliga lediga sommarlovsdagar, kräftskiva, höstens nystart och inomhusmys, halloween… osv. Något för alla dagar faktiskt hela vägen till nyårsafton. Och sen börjar vi om, ha ha.

Jag hoppas jag kan ge dig, eller den som får boken, ett riktigt kreativt år. Klicka HÄR för att komma till Adlibris.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.