Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 juli, 2023

Lösgodis the summer edition

Åh vad vitaminerna spritter i kroppen på mig för jag fullkomligt frossar i olika bär och frukter nu. Det är helt otroligt vad gott allt är nu. Allt som är i säsong är alltid gott och nu är det just bär och frukt. Och idag tar jag mig denna typ av lördagsgodis!

Jag är uppvuxen i hus med ett klarbärsträd och ett bigarråträd så det är verkligen sommar med dessa bär. Tyvärr tog alltid fåglarna alla bigarråer och klarbären var så syrliga så syrliga så de kanske inte var mina favoriter men de ska vara med i min sommarvision.

Jag vet inte om det är något som hänt med de körsbär man kan köpa i butikerna, i grönsaksstånden men jag kan inte sluta äta dem. Alla är helt otroligt goda och det är verkligen som lösgodis, plockgodis. Små söta färgbitar att mumsa precis när som helst.

Här om kvällen så hade vi filmkväll och då hade jag aprikoser, blåbär, jordgubbar, körsbär på en bricka samt olika sorters ostar och korvar. Ett helt otroligt gott och färgsprakande plock. Aldrig har barnen ätit så mycket frukt och bär kan jag tro.

Och svenska jordgubbar!!! Finns väl absolut ingenting som är mer sommar? Hittar man de där färska närodlade solvarma jordgubbarna så är det som att finna guld.

Sen vill jag avsluta med att frukt kan aldrig vara godis som många envist vill säga, men minst lika gott. Som just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.