Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 augusti, 2023

Klippet från Nyhetsmorgon med kräftskiva

Vilken underbar sändning det blev. Det var sådan härlig stämning i studion och i korridorerna. Ja riktig feststämning kan man säga.

Se klippet HÄR och så hoppas jag att du blir inspirerad till att skapa, pynta och pyssla.

Jenny är så otroligt härlig att jobba med, lättsamt och roligt rakt igenom.

Jag sover alltid dåligt när jag vet att jag måste upp tidigt och även denna gång. Men jag var pigg ändå för nu skulle det ju bli kul. Kl 06.50 kom taxin och jag fyllde den med dilldoft. Tänk att sådan liten bukett kan ge som mycket doft.

Plats för att rigga mitt bord.

Och där står midsommarstången kvar. Eller är den tidig…?

Lite gott och blandat som vanligt.

Och sedan skjuts in i mirakelverkstaden.

Erik Videgård stod för matlagningen i köket och han kokade varma Louisiana-kräftor. Det doftade helt galet gott i hela huset. Och han hade tydligen fördelsedag vilket jag missade. Attans, då hade jag ju gjort en partyhatt åt honom med.

Det är inte enkelt att välja kläder till sändning tycker jag. Men det blev rosa för att matcha kräftorna lite och ett stort halsband jag inte använt på flera år.

När sändningen är över är det så härligt, alla spänningar släpper och jag vill bara stanna i den bubblan.

Detta är bland det roligaste jag vet och jag är så glad över att ni verkar gilla det också. Jag får så många fina glada hälsningar om det jag visat och får höra att jag inspirerat. Inget gör mig gladare. TACK!

Några små lådor med kräftskiva nerpackade. Sen hem och slänga mig i sängen. En totalkollaps för att hämta igen nattens missade sömn. Men så värt!

Återigen tack för att glada fina hälsningar från sändningen. Blir så glad över att få kontakt med er som läser, följer och tittar. TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.