Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 augusti, 2023

Hatten av för kräftskivan, här har du inspirationen

Nu är det dags för Nyhetsmorgon och jag har förinställt detta inlägg då jag har fullt upp med att åka till Gärdet och duka upp för direktsändning tidigt tidigt.

Om du trillat in här som vanligt med mina dagliga uppdateringar så vill jag hänvisa dig till arkivet denna gång och mitt matiga och kanske helt fullständiga inlägg med tips för kräftskivan, nämligen HÄR, klicka dig dit.

Kanske du hittat hit för att du sett mig på Nyhetsmorgon och undrat vem den där pysseltanten i rutan var och googlat dig vidare. Ja men extra välkommen, hoppas du ska finna denna blogg inspirerande. Om du vill veta mer om mig så kollar du HÄR. Och för att få ett litet hum om vad denna blogg kan innehålla så kan du kolla in kategorierna HÄR och sedan klicka runt allt vad du pallar.

Och sedan finns jag då på Instagram så klart där jag är mycket och får härliga kommentarer och kontakt men kanske att  bloggen ändå ligger mig närmast hjärtat för här är det inga algoritmer eller likes som styr.

Och så finns jag i bokform faktiskt. Min senaste bok handlar om allt härligt och kreativt du kan skapa under hela året: Vardagsvackert & festfyrverkeri. Så du kan bläddra fram till sidan 122 så är det bara att börja dessa skaldjursgoda festligheter.

Lämna gärna en kommentar om du hinner. Så kul att få kontakt med er som följer då ni är i tusental men jag ju inte ser er. Både ni som hängt med länge och alla nytillkomna för under sommaren har det verkligen kommit fler hit. Så glad för det är jag för det energi att fortsätta min önskan om att inspirera till kreativitet.

Comments (2)

  • Såg dej på nyhetsmorgon idag, aldrig kommenterat men så många bra tips och du va superbra, glad och trevlig. Ska nu börja kolla in din blogg och följa dej.

    • Hej Katarina och stort tack för snälla ord. Varmt välkommen och jag hoppas så att du kommer bli inspirerad.

      Kram
      Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.