Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 september, 2023

Jag diskar sånghäften & torkar dem i toaststället

Jag gick ner i källaren och plockade fram mina sånghäften till kräftskivan för morgonkvällens kalas. Jag vet att jag diskade dem efter förra årets skiva men lika bra att ta en omgång till med tvättsvampen.

Jag gjorde dessa sånghäften för 8 år sedan och de håller än. Så om du ska ha fest där det ska sjungas är mitt tips att laminera dem så håller de inte bara hela festkvällen utan i flera år! Och om du inte har tillgång till en lamineringsmaskin så är en plastficka i alla fall ett steg upp från bara en utskrift.

Och när jag diskat dem så måste jag ju ställa dem på tork och då kom jag på mitt fina loppisfynd – det utdragningsbara toaststället. Det var ju en himla bra grej att använda till detta också. Man får inte vara dum…

Ja, det är regnigt så det skriker om det. Jag sitter här klädd i mina PW-kläder för att komma ut på min vanliga träningsrunda men nej. Jag tänker inte bli dyblöt hur mycket min kropp än skulle behöva lite rörelse och luft. Hoppas det släpper till eftermiddagen i alla fall.

Hur är din fredag så här långt då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.