Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 oktober, 2023

Jag förlorade men mår som en vinnare

Jag vill tacka alla som röstade på mig och gav mig de allra finaste orden i samband med den tävling tidningen Hus & Hem hade i början av sommaren. Det var priset Årets Inredningsinspiratör 2023 som det tävlades om och jag var nominerad tillsammans med Patricia och Kristin. En otrolig ära att av alla enormt kreativa och inspirerande konton i vår digitala värld få vara med å den lilla listan. En sann vinst i sig.

Så klart hade det varit fint att få vinna men som sagt så känner jag mig som en vinnare i och med att jag ändå hamnade på pallplats. Och när jag fick höra att alla röster fick kontrollräknas två gånger för det var så jämnt och det bara skilde 20 röster till första plats så kan jag inte mer än känna att jag har så många fina följare och läsare som valt att lägga sin röst på mig. Det är bland de finaste betygen jag kan få.

Så igen – TACK från botten av mitt hjärta till dig som röstat, följer, läser, lämna kommentarer och peppar. Det är du som gör att jag fortsätter lägga upp här och med det hoppas kunna inspirera till eget skapande i hemmet och köket.

Suddig bild på en stadig Helena. Jag visste redan innan, men lovat att inte avslöja, att jag inte skulle vinna så det var med noll pirr jag gick dit.

Coola Blique by Nobis. Lite avsides om man tänker city men värt sin omväg för det är snyggt här. Säger en funkisfantast ha ha.

Med min kära vän och kollega Hanna som bloggar på Hus & Hem utöver sitt fina inspirerande instagramkonto. Karin är chefredaktör på Hus & Hem. Och fina Kristin som fick motta årets pris. Hon är enastående och en fantastisk inspiratör inom så mycket. Helt klart värd sin vinst!!!

Hus & Hems insprationskväll innehöll så mycket mer än bara prisutdelning. Det var fleratlet föreläsningar och panelsamtal så alla deltagare fick med sig så mycket inspiration.

Tusen tack Hus & Hem för nomineringen. En stor ära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.