Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 juli, 2023

Jag är nominerad till Årets Inredningsinpiratör!

Att kunna få skriva “Jag är nominerad till Årets Inredningsinpiratör!” är helt ofattbart. Det är sådan ära och jag blev verkligen paff när jag fick mejlet av Karin Leijon, chefredaktören på Hus & Hem. “Men nu måste det blivit nåt fel!?” tänkte jag. Typiskt mig att inte först bli glad utan bli misstänksam… Men när jag läste på om priset och hur de letar sina nominerade förstod jag mer – det är inte bara inredning utan mer inspiration till allt i hemmet “och det gör ju jag!” tänkte jag sen.

Jag brinner för att inspirera till eget skapande, pyssel, återbruk, använda det du redan har, bordsdukningar, pynta och fixa för årstider och högtider, baka, laga mat, njuta av vardagen och sätta guldkant på stunderna i hemmet. Och att det märkts tillräckligt mycket och brett så att det givit mig en nominering av tre i Årets Inredningsinspiratör gör mig så ofantligt glad. Då har jag nått ut och inspirerat någon till att skapa.

Foto: Ulrika Pousette

Tack Hus & Hem för denna nominering och TACK till alla er som följt mig genom åren som möjliggjort detta.

Nu är detta en tävling som görs genom röstning och om jag ska ha nån chans måste jag be dig om din röst. Du GÅR IN HÄR och lägger din röst. Tusen tack på förhand om du känner att jag får bli din inspiratör i detta.

Comments (2)

 • Hej! Vem som får ett sådant pris är helt oviktigt för mig. Jag följer dig för att du ger mig inspiration! Allt från resmål till dukningar (som jag sällan utför just nu pga småbarn, men det ger energi att titta på!) och framförallt enkla och roliga pyssel. Min dotter på 3 år har gjort fantastiska födelsedagskort till mormor och farmor genom att plocka blommor i trädgården helt själv och banka med en hammare (till en brio bultbräda) på akvarellpapper. Rolig, enkelt och fint slutresultat!

  TACK för all inspiration, det minsta jag kan göra är att med minimal insats från min sida klicka i att det så klart är du som borde få ett pris!!

  • HANNA!!!! Åh vad dina ord gör mig själaglad. Jag kan nog inte med ord säga vad det betyder för mig att höra. Att jag med denna plats inspirera är min högsta önskan och att få reda på att så är fallet betyder massor.

   MED MINA STÖRSTA KRAMAR: T A C K !

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.